Ameerika evakueerib inimesi orkaani eest

Anu Jõgi 27. august 2011, 13:36

Seoses orkaan Irene liikumisega üle Ameerika Ühendriikide idaranniku New Yorgi suunas evakueeritakse sealsed elanikud ohustatud piirkondadest, teatab Eesti välisministeerium.

Ohualadel tuleb hoonetest lahkuda laupäeva õhtul kella 17ks ja alates 21 tuleb kõigil linna elanikel püsida siseruumides.

Laupäeval kell 12 seisatakse kogu ühistransport, mis eeldab inimeste liikumist turvalisematele aladele enne keskpäeva. Tõenäoliselt jõuab orkaani kese New Yorki pühapäeva hommikul kell 8. New Yorgi linnavalitsus avas turvamajad neile, kel pole võimalusi peatuda kuivematel aladel.

Eesti peakonsulaat New Yorgis jääb märgitud ohupiirkonnast välja, mistõttu konsulaat on avatud alates laupäeva õhtul kl 18st ning ka pühapäeval, et pakkuda abi Eesti kodanikele. Konsulaat on varustatud vajalikuga juhuks, kui toimuvad ulatuslikud ja kestvad elektrikatkestused. Lisaks on nädalavahetusel abivajajatele avatud Eesti Maja.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    27. August 2011, 13:36
    Otsi:

    Ava täpsem otsing