Bank of America teenib 8,3 miljardit dollarit

Fredy-Edwin Esse, California 30. august 2011, 10:48

Uute rahvusvaheliste standardite jõustudes enda kapitalistruktuuri parandav USA suurim pank Bank of America nõustus müüma ligikaudu poole enda osalust Hiina suurpangas China Construction Bank.

Isikuid tuvastamata teatas Bank of America, et grupp investoreid ostab sel kvartalil 13,1 miljardit aktsiat, millega BofA teenib 8,3 miljardit dollarit, vahendab Bloomberg. Lisaks arutavad pankade juhid strateegiliste sidemete arendamist.

Construction Banki aktsiat tegid järsu hüppe pärast seda, kui BofA teatas, et säilitab poole enda osalusest turuväärtuselt maailma suuruselt teises pangas ehk ligikaudu 10%. BofA tegevjuhi Brian Moynihani sõnul on koostöö kahe panga vahel olnud mõlemale poolele kasulik.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    30. August 2011, 10:49
    Otsi:

    Ava täpsem otsing