Tamming: võlgadest vabanetakse uusi juurde võttes?

Kaisa Gabral 30. august 2011, 15:34

Eurotsooni päästeplaanid teevad tegelikult halba sest pauk, mis ühel hetkel paratamatult aset leiab, saab olema peale iga päästeplaani (loe rahatrükkimist) veel suurem võimsam ja valusam, kommenteeris Alar Tamming ELi nn päästeoperatsiooni.

"Minu mõistus küll ei saa aru, kuidas on võimalik võlgadest vabaneda võlgu juurde võttes," märkis Tamming Äripäeva online-intervjuus.

"Põhiline probleem on see, kuidas laene restruktureerida ja kust järgmine lisaports juurde saada. Olukord on analoogne sellega, kui eraisik, kes on laenu võtnud, võtab järjest uusi ja suuremaid laene, et eelmiseid laene teenindada. Paratamatult lõppeb see krahhiga ja mida kauem tegelikkuse tunnistamist edasi lükatakse, seda suurem krahh tuleb," vastas Tamming lugeja küsimusele

Loe täispikka intervjuud Tamminguga SIIT!

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
30. August 2011, 15:35
Otsi:

Ava täpsem otsing