Aaviksoo: teema vajab lahendamist

Kaisa Gabral 02. september 2011, 07:33

Haridusminister Jaak Aaviksoo sõnul on rahvusvahelise õppe teema talle tuttav ja vajaks lahendamist, vahendab tänane Äripäev.

„Meil on isegi koalitsioonileppes selline punkt, et me IB õppekavade ja Euroopa Kooliga peaksime mingisugusele uuele tasemele jõudma ja teatavasti IB õppekavasid ka Tallinna Inglise Kolledžis, Tartu Miina Härma Gümnaasiumis ja Audentese Erakoolis on pakkuma asutud," märkis Aaviksoo. "Omaette küsimus on, et kellele ja mis tingimustel ja missuguse akadeemilise kvaliteediga - nii, et see teema on tuttav ja vajab igal juhul lahendamist ning on üsna tähtsal kohal ministeeriumi ettevõtmiste hulgas."

Aaviksoo sõnul on ta materjalid ettevalmistanud ka valitsuse kabinetiistungiks aga enne arutelu toimumist ta enamat kommenteerida ei tahaks. "Teema on kindlasti aktuaalne ja vajab mitte edasilükkamist, vaid pigem otsuseid ja lahendusi võimalikult lähiajal.“

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
02. September 2011, 07:33
Otsi:

Ava täpsem otsing