Suhkrumüüjate võitluse puudumine on teisejärguline

Anne Oja 08. september 2011, 10:38

Kütusevaldkonnas, kohustuslikes kindlustustes ja IT-sektoris võiks rohkem konkurentsi olla, leiab Marsh Kindlustusmaakler ASi juht Mart Mere. Suhkrumüüjate omavahelise hinnavõitluse puudumine on teisejärguline.

Äripäev küsis, millistes valdkondades on Eestis konkurents liiga väike ja kas riik peaks sinna rohkem sekkuma ning konkurentsi tekitama.

Mart Mere vastas järgmiselt.

Minu meelest on kütusevaldkonnas konkurents liiga väike. Suhkruteema on teisejärguline, aga konkurents on väike ka teatud kindlustusliikides, nagu kohustuslikud kindlustused, see on kindlasti ka tingitud Eesti turu väiksusest. Samuti võib konkurents väike olla IT-sektoris ja seda siis, kui oled oma esmased valikud teinud - vahetamine on väga kallis. Siin muidugi riik aidata ei saa.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
08. September 2011, 10:39
Otsi:

Ava täpsem otsing