Laeval keset tormist Soome lahte: pudelid veerevad ja inimesed kukuvad

Kaisa Gabral 14. september 2011, 12:42

Tormisel Soome lahel sõitvas laevas on hetkel võimatu kõndida, pudelid veerevad põrandal ja inimesed kukuvad. Tallink Stariga Helsingi poole sõitev Delfi lugeja kirjeldab, kuidas torm merel laeva ja reisijaid räsib.

"Laev kõigub ikka korralikult, nii et kõndida suhteliselt võimatu. Anti ka hoiatus, et soovitatakse istuda," kirjeldas reisija, kes enda sõnul ootab juba saarte vahele jõudmist, kirjutas Delfi.

"Minul igatahes käed-jalad värisevad, laev hilineb pool tundi. Hetk tagasi veeresid kohvikust kõik pudelid mööda põrandat laiali - teenindajad karjatasid ja oli kuulda kuidas poes pudelid klirisevad."

 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
15. September 2011, 15:59
Otsi:

Ava täpsem otsing