Kolumbus Kris ja Apelsin lubavad mürglit

ÄP 16. september 2011, 00:00

Täna astuvad Rock Cafés lavale kaks saurust - Kolumbus Kris ja Apelsin. Ansamblitele on see sel hooajal esimene ülesastumine, kus kõlab läbilõige nende parimatest paladest.

Kolumbus Kris alustas tegutsemist 1987. aastal. Esimene suur esinemine toimus samal aastal Tartu muusikapäevadel. Aastakümnete jooksul on bändis musitseerinud hulk muusikuid. Praegu kuuluvad Kolumbus Krisi koosseisu Aivar Oja (kitarr), Urmas Vare (vokaal), Jaanus Raudkats (bass) ja Andres Oja (trummid).

Ansambel Apelsin, kes samuti täna lavale astub, alustas tegevust rohkem kui kümmekond aastat Kolumbus Krisist varem ehk 1974. aasta mais.

Küllaltki suur osa muusikast, mis Apelsinile populaarsust on toonud, on omalooming, mis pärineb Tõnu Aare ja Gunnar Kriigi sulest. Ansambli muusikaline moto on läbi kümnendite olnud "Igaühele midagi ehk polkast rokini". See peab paika siiani, ansambel esitab muusikapalu nii elektrilisi kui akustilisi pille kasutades.

"Rock Cafés võid kindel olla, et publik on tulnud muusika, mitte millegi muu pärast," lausus ansambli Kolumbus Kris basskitarrist Raudkats. Ta kinnitas: "Kolumbus Kris esitab täna läbilõike oma paremikust. Loodame jala tatsuma saada kõigil kohaletulnutel."

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:16
    Otsi:

    Ava täpsem otsing