Vendade vastasseis võitlusareenil

ÄP 16. september 2011, 00:00

Režissöör Gavin O'Connori põnevusdraama "Võitlejad" keskmes on kaks teineteisest võõrdunud venda, kellel seisab ees elu suurim võitlus teineteisega.

Traagilisest minevikust painatud merejalaväelane Tommy Conlon (Tom Hardy) tuleb pärast neljateist aastat teenistusest esimest korda koju, et isa (Nick Nolte) abiga treenida läbi aegade suurima auhinnarahaga sportliku vabavõitluse ürituseks.

Samal ajal kui wrestling'u kunagine imelaps Tommy sihib tšempionitiitlit, naaseb ka tema vend Brendan (Joel Edgerton), endisest võitlejast õpetaja, võitlusringi, et aidata oma pere välja kitsikusest ja rahaprobleemidest.

Brendani uskumatu tõus peksupoisist tiitlipretendendiks viib vältimatu kokkupõrkeni Tommyga. Kaks venda peavad uskumatult sütitaval ja unustamatul võitlusmatšil vastu astuma nii teineteisele kui ka oma probleemidele.

"Võitleja" on kui innustav ülistus lunastusele, leppimisele ja vaimujõule, aga ühtlasi ka liigutav tunnistus vastupidavatest peresidemetest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:16
    Otsi:

    Ava täpsem otsing