Toomla: Mart Laari otsus on mõnevõrra üllatuslik 

Silvia Kruusmaa 16. september 2011, 09:21

Politoloog Rein Toomla leiab, et Mart Laari otsus IRLi esimeheks enam mitte kandideerida oli mõnevõrra üllatuslik, kuna Laar pole siiani kordagi maininud, et erakonnas oleks mingeid lahkhelisid või muid suuremaid probleeme, vahendasid ERR Uudised.

"Kuigi IRL-i ümber on kerge lament olnud juba pool aastat, on Laar selle aja jooksul püüdnud näidata, et neil on kõik korras," ütles politoloog Kuku raadiole.

Toomla märkis, et kui Laar oleks juba suvel öelnud, et erakonnas on mingeid probleeme, oleks võinud vähemalt aimata, et midagi ei meeldi ka erakonna esimehele. "Nüüd jäi mulje, et teised räägivad tohututest vastuoludest ja Laar üritab neid siluda," lisas ta.

Toomla märkis, et ju siis muutusid erakonnas suhted viimasel ajal niivõrd teravaks, et Laar leidis, et tema oma arusaamade ja seniste kogemuste järgi ei suuda neid suhteid enam viisakalt ära klaarida ja seepärast võiksid seda teha teised.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    16. September 2011, 09:21
    Otsi:

    Ava täpsem otsing