E-majandusaasta aruande keskkond pälvis auhinna

Anne Oja 17. september 2011, 15:08

Registrite ja infosüsteemide keskuse (RIK) loodud majandusaasta aruannete esitamise keskkond kuulutati konkursil „Tunnusta ettevõtluse edendajat 2011“ parimaks ettevõtluskeskkonna parandamise projektiks, mis tagab pääsu Euroopa ettevõtlusauhindade konkursile, edastas justiitsministeerium.

Justiitsminister Kristen Michali sõnul on tegu väga õnnestunud ning õigel ajal loodud lahendusega, mida tõestab ka seik, et e-aruandluskeskkond tunnistati mõni kuu tagasi World Summit Awards 2011 konkursil maailma parimaks e-valitsuse lahenduseks. „On uhke näha, et hea e-maailma mainega eestlased on suutnud luua e-teenuse, mida ka mujal maailmas tunnustatakse ja eeskujuks tuuakse. On ilmselt üsna ainulaadne, et 99% ettevõtjatest koostavad ja esitavad oma aruande e-aruandluskeskkonna kaudu,“ lisas minister.

E-aruandluskeskonnas saab aruandeid koostada, auditeerida ja esitada elektrooniliselt ning see lihtsustab nii ettevõtete kui ka riigisektori tööd ja toimimist. 99% ettevõtjatest koostab ja esitab oma majandusaasta aruande selles keskkonnas.

Varem on samas kategoorias võitjaks osutunud veebikeskkond TestMarket.eu, e-­äriregistri ettevõtjaportaal ning ettevõtluskonkurss „Ajujaht“.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. September 2011, 15:08

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing