Väinu Rozental • 20. september 2011 kell 9:18

Topauto: loodame müügilaine kestvusse

Tuleviku suhtes väga optimistlik ei ole, kuid eesmärk on järgmisel aastal hoida tänavu saavutatud tõusu, ütles Suzuki, Seati, Hyundai ja Isuzu sõiduautodega kaupleva ASi Topauto tegevjuht Felor Pärnpuu.

Tema andmeil on Topauto majandusnäitajad tänavu võrreldes 2010. aastaga kasvanud 23 protsendi võrra. „Kui võtta vaid automüüki, siis see on kasvanud ligi sada protsenti,“ täpsustas Pärnpuu.

Pärnpuu sõnul aitab neil saavutatut hoida kulude kokkuhoid ja head automudelid. „Hyundail on tulemas paar-kolm uut mudelit,“ lausus ta. „Ma arvan, et need aitavad meil päris hästi hakkama saada. Samas kahjuks palkade erilisest tõusust rääkida veel ei saa. Tõenäoliselt saab järgmine aasta kogu eurotsoonis siiski jälle raske aasta olema.“

Äripäev küsis täna ettevõtjatelt, milline on nende äriplaan aastaks 2012. Päevaküsimuse ajendiks on Äripäeva korraldatav homne suurkonverents „Äriplaan 2012“, kus esinevad majandus- ja arvamusliidrid.

Hetkel kuum