Topauto: loodame müügilaine kestvusse

Väinu Rozental 20. september 2011, 12:18

Tuleviku suhtes väga optimistlik ei ole, kuid eesmärk on järgmisel aastal hoida tänavu saavutatud tõusu, ütles Suzuki, Seati, Hyundai ja Isuzu sõiduautodega kaupleva ASi Topauto tegevjuht Felor Pärnpuu.

Tema andmeil on Topauto majandusnäitajad tänavu võrreldes 2010. aastaga kasvanud 23 protsendi võrra. „Kui võtta vaid automüüki, siis see on kasvanud ligi sada protsenti,“ täpsustas Pärnpuu.

Pärnpuu sõnul aitab neil saavutatut hoida kulude kokkuhoid ja head automudelid. „Hyundail on tulemas paar-kolm uut mudelit,“ lausus ta. „Ma arvan, et need aitavad meil päris hästi hakkama saada. Samas kahjuks palkade erilisest tõusust rääkida veel ei saa. Tõenäoliselt saab järgmine aasta kogu eurotsoonis siiski jälle raske aasta olema.“

Äripäev küsis täna ettevõtjatelt, milline on nende äriplaan aastaks 2012. Päevaküsimuse ajendiks on Äripäeva korraldatav homne suurkonverents „Äriplaan 2012“, kus esinevad majandus- ja arvamusliidrid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    21. September 2011, 14:50
    Otsi:

    Ava täpsem otsing