Microsoft on raisanud Bingi otsingumootorile 5,5 miljardit

Anne Oja 25. september 2011, 10:39

Microsoft kaotab otsingumootori Bing käigushoidmisega igas kvartalis 1 miljard dollarit, kokku on kahjum kasvanud juba ligi 5,5 miljardi dollarini, vahendas cybersecurity.ru.

Microsoft Bingi turuosa on praegu 14,7%, Google’i turuosa aga 64,8%. Võrreldes 2009. aasta maiga, mil Bing turule tuli, on Google’i turuosa kahanenud 0,2% ja Bingi turuosa kasvanud 8,4%. Bingi turuosa on siiani kasvanud kogu selle aja igal kuul.

Kuidas Microsoft ka ei tahaks, Google’it interneti otsingumootorite turult minema lüüa ei õnnestu. Microsoft plaanib aga Bingi kasvatada kombineerides seda teiste Microsofti toodete ja äripartnerite toodete-teenustega. Näiteks hakkavad Bingi võimalusi kasutama Nokia ja Facebook.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. September 2011, 10:40
Otsi:

Ava täpsem otsing