Juncker: me ei püüagi kaitsta Euroopa ideed

Sirje Rank 27. september 2011, 19:16

Eurogrupi juht ja Luksemburgi peaminister Jean-Claude Juncker avaldas täna Euroopa Parlamendis kahetsust, et vaidlus euroala tuleviku üle toimub ilma entusiasmi ja ambitsioonita kaitsta Euroopa ideed.

Junckeri sõnul on praegusel poliitikute põlvkonnal, mis ei olnud ise Teise maailmasõja järel Euroopa idee sünni juures ning millel pole ka isiklikku sõjakogemust, suur vastutus, et eelkäijatelt pärandiks saadu järeltulevatele põlvedele edasi anda. Et kõike ei tuleks uuesti otsast alustada.

Juncker väitles täna Euroopa Parlamendis saadikutega euroala tuleviku üle.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    27. September 2011, 19:17
    Otsi:

    Ava täpsem otsing