• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Viisataotluste arv Eesti esindustes kasvanud 30%

  Eesti välisesindused on tänavu vastu võtnud juba üle 100 000 viisataotluse, mullu samal ajal oli see number ligi 78 000.

  Välisminister Urmas Paeti sõnul on kõige enam kasvanud viisataotluse arv meie Pihkva ja Minski esindustes, Pekingis on huvi Eesti viisade taotlemise vastu kolmekordistunud.
  "Inimeste reisimisvõimalused on aasta-aastalt lihtsustunud ning ka Eesti on muutunud üha populaarsemaks reisisihtkohaks," märkis ta. Paet lisas, et traditsiooniliselt kasvab viisataotluste arv suvekuudel, aga ka aasta lõpus seoses pühade ja aastavahetusega.
  Eesti saatkonnas Moskvas on käesoleval aastal vastu võetud 26 690 viisataotlust (kasv võrreldes 2010. aastaga 15,6%), Eesti peakonsulaadis Peterburis 31 493 (kasv 27,6%) ja Pihkvas 13 765 taotlust (kasv 54,2%). Eesti saatkonnas Minskis on vastu võetud 14 652 taotlust (kasv 36,7%) ja saatkonnas Kiievis 8786 taotlust (kasv 24,7%). Pekingi saatkonnas aga 1582 taotlust (kasv pea kolmekordne).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Euroopa aktsiad on heitlikku nädalat lõpetamas langusega
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Rainer Vakra lahkub Tallinna Soojusest ja asub juhtima keskkonnaametit Rainer Vakra: keskkond on minu elu ja kirg
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.