• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nädal pakub raputust

  Puhkepäeva selle nädala lugusid ühendavad sõnad "utoopia", "postapokalüpsis", "massipsühhoos", "aeg" ja "maailma lõpp". Need jooksevad läbi näiteks filmist "Nakkus" ning näitustest "Subjektiivne perspektiiv" ja "Ajastu kaugusel".
  Kaudselt puudutab see temaatika ka linateost "Jäneseurg", kus näiliselt saabub maailma lõpp lapse surma ja sellele järgneva leina vormis, ning Estonias laupäeval lavale jõudvat balletti "Aeg". Viimane võtab luubi alla aja kulgemise ja inimese käitumise ajas. Lavastaja Tiit Helimets ühes trupiga küsib, miks me aina kuhugi kiirustame ja ümberringi toimuvat ignoreerime, selle asemel et elu nautida.
  Kõik need asjad, maailma lõpp sealhulgas, on mõtlemapanevad, aga pole ju iseenesest midagi uut. Tarku, kes on ennustanud, millal inimkond ja maa hävima peaksid, on arvukalt leidunud ja ilmselt leidub neid ka tulevikus. Mis muu seda ikka tegema on sundinud kui hirm surelikkuse ees.
  Kõigist säärastest katastroofifilmidest, näitustest ja teostest kumab minu jaoks alati läbi üks helge sõnum. See on see klišeelik tänases päevas elamise ja sellest maksimumi võtmise märguanne, mida üpris sageli inimestele näidata tuleb.
  Seega, kes tunneb puudust väiksest raputusest või tahab mõtiskleda elu, info ülekülluse, apokalüpsise, leina või armastuse üle, see saab seda teha sel nädalal esietenduvaid ja -linastuvaid draamatükke, balletietendusi, filme ja näitusi külastades.
  Neile, kel meeldetuletust vaja ei ole, pakuvad lõbusat ja tempokat ajaviidet film "Seksisemud", operett "Lõbus lesk" ning muidugi arvukad kontserdid.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Soome president kohtub reedel Putiniga
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Reklaamiagentuuride TOPi võitja: eelmise aasta eesmärk oli püsimajäämine
Vaatamata sellele, et eelmine aasta oli reklaamiagentuur Tanki jaoks täis katsumusi ning vajati ka riigiabi, platseerus ettevõte aasta edukaimate reklaamiagentuuride pingereas esikohale.
Vaatamata sellele, et eelmine aasta oli reklaamiagentuur Tanki jaoks täis katsumusi ning vajati ka riigiabi, platseerus ettevõte aasta edukaimate reklaamiagentuuride pingereas esikohale.