Alyona Stadnik • 29. september 2011 kell 7:25

SASi eksjuht: Eestisse alles hakkab tootmist üle tulema

SASi ja ISSi endise juhi Jørgen Lindegaardi sõnul on Baltimaad tõestanud, et on võimelised kiiresti muutuma majanduslikus keskkonnas, kirjutab news2biz Lithuania.

"Ja kogu asi liigub isegi kiiremini itta: täna näeme alles esimest lainet tootmise üleviimisel Baltimaadesse või Poola, järgmine samm on Valgevene ja Ukraina," lausus Lindegaard. "Baltimaad olid võimelised majanduslanguses muutuma kiiresti ning kohanduma uues keskkonnas. Skandinaavias me ei ole selles nii head."

SASi eksjuht usub, et järgmine aasta tuleb ettevõtete jaoks lihtsam ja positiivsem kui see aasta. "Peame olema ettevaatlikud, et olla valmis kiirete muutuste jaoks," lausus ta.Taanlane Jørgen Lindegaard juhtis SAS Groupi 2001–06. Pärast seda juhtis ta ülemaailmselt kinnisvara haldus-, puhastus- ja bürooteenuste firmat ISS.

Hetkel kuum