SASi eksjuht: Eestisse alles hakkab tootmist üle tulema

Alyona Stadnik 29. september 2011, 10:25

SASi ja ISSi endise juhi J¸rgen Lindegaardi sõnul on Baltimaad tõestanud, et on võimelised kiiresti muutuma majanduslikus keskkonnas, kirjutab news2biz Lithuania.

"Ja kogu asi liigub isegi kiiremini itta: täna näeme alles esimest lainet tootmise üleviimisel Baltimaadesse või Poola, järgmine samm on Valgevene ja Ukraina," lausus Lindegaard. "Baltimaad olid võimelised majanduslanguses muutuma kiiresti ning kohanduma uues keskkonnas. Skandinaavias me ei ole selles nii head."

SASi eksjuht usub, et järgmine aasta tuleb ettevõtete jaoks lihtsam ja positiivsem kui see aasta. "Peame olema ettevaatlikud, et olla valmis kiirete muutuste jaoks," lausus ta.Taanlane J¸rgen Lindegaard juhtis SAS Groupi 2001–06. Pärast seda juhtis ta ülemaailmselt kinnisvara haldus-, puhastus- ja bürooteenuste firmat ISS.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    02. October 2011, 13:48
    Otsi:

    Ava täpsem otsing