• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Swedbank muudab oktoobris laenude hinnakirja

  Võlaõigusseaduse muudatuste tõttu uuendab Swedbank 13. oktoobril laenude hinnakirja, muutes väikelaenu ennetähtaegse tagastamise tingimusi.

  Kui tagastada tänavu peale 1. juulit võetud väikelaen osaliselt, terves ulatuses või ennetähtaegselt, tuleb maksta pangale hüvitist:
  - 0,5% ennetähtaegselt tagasi makstud laenusummast, kui ennetähtaegse tagasimaksmise ja laenulepingus kokkulepitud laenusumma tagastamise lõpptähtpäeva vaheline periood on kuni 1 aasta (k.a);- 1% ennetähtaegselt tagasi makstud laenusummast või selle osast, kui ennetähtaegse tagasimaksmise ja laenulepingus kokkulepitud laenusumma tagastamise lõpptähtpäeva vaheline periood on pikem kui 1 aasta.
  Senini ei olnud Swedbanki klientidel vaja ennetähtaegselt tagastatud laenusummalt hüvitist maksta, selgub panga kodulehelt.
  Nordea Pank muutis pangateenuste hinnakirja 1. juulist, SEB Pank 1. augustist, Sampo Pank 1. septembrist ja Krediidipank 8. septembrist.
   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.