• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Andres Suimets: Tallink ja OEG võiks tõusta üle 50%

  Aktsiaanalüüs näitab tõusuruumi üle 50% nii Tallinkile kui ka Olympic EG-le, ütles Swedbanki Balti aktsiate vahenduse üksuse juht Andres Suimets.

  Tema sõnul on võlakriis peamine põhjus, miks Tallinna börs langes III kvartalis 17%, sest kohalike börsiettevõtete tulemused ja üldine makropilt ei ole andnud põhjust aktsiaid nii madalatele tasemetele müüa.
  "Investorid on pigem lähtunud üldisest hirmust, et Euroopa probleemide lahendamine on olnud liiga vaevaline ja aeglane ning see hakkab pidurdama majanduskasvu ja ka tänase päeva seisuga ei ole tekkinud mingit kindlustunnet pakutavate lahenduste suhtes," rääkis Suimets ERRile.
  Isegi kui keegi väga tahaks Eestisse läbi Tallinna börsi raha paigutada, jääks tema sõnul tõenäoliselt paljude jaoks võimalustest puudu ja see on kahetsusväärne."Börsile on selgelt vaja uut verd ja seda meie tänasest keskmisest emitendist oluliselt suurema ettevõtte näol, seni ei paku meie börs piisavalt võimalusi isegi kodumaistele investoritele rääkimata välismaistest institutsionaalsetest," märkis Suimets.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Enefit Greeni aktsiaga kauplejad ummistasid internetipangad
Enefit Greeni aktsiatega kauplemine oli niivõrd aktiivne, et see tekitas probleeme nii LHV internetipangas kui Tallinna börsi kodulehel.
Enefit Greeni aktsiatega kauplemine oli niivõrd aktiivne, et see tekitas probleeme nii LHV internetipangas kui Tallinna börsi kodulehel.
Energiavaesus ähvardab muutuda reaalsuseks
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juht Keit Kasemets tõdes, et teatud hinna juures muutub enrgiavaesus Euroopa riikides väga suureks probleemiks.
Aasta auto finalistid: elektriautode paremik peab laetud lahingut, aga fossiilikad võivad üllatada
Eesti aasta auto valimise lõppkuuikust leiab nii kaks kõva konkurenti eesrindlike elektri-pereautode seas kui ka odavaima uue auto. Võitja otsustavasse žüriisse kuulub teiste hulgas Äripäeva ajakirjanik.
Eesti aasta auto valimise lõppkuuikust leiab nii kaks kõva konkurenti eesrindlike elektri-pereautode seas kui ka odavaima uue auto. Võitja otsustavasse žüriisse kuulub teiste hulgas Äripäeva ajakirjanik.