• Jaga lugu:

  Jaapan jagab turistidele tasuta 10 000 lennupiletit

  Välisturistide arvu järsu vähenemise tõttu peale aatomijaamas Fukusima-1 toimunud katastroofi kuulutas Jaapan välja enneolematu kampaania, mille käigus jagatakse turistidele tasuta lennupileteid.

  Jaapani valitsus kavatseb tasuta lennupiletid anda 10 000 välisturistile, kes väisavad saareriiki vahemikus 1. aprillist 2012 kuni 31. märtsini 2013, vahendas uudisteportaal charter97.org.
  Tasuta lennupiletile saab kandideerida internetis, enne seda tuleb vastata mõnele küsimusele marsruudi ja Jaapanis viibitava ajavahemiku kohta. Tasuta pileti saanud reisihuvilised peavad Jaapanis veedetud aja kohta pidama blogi, kus nad räägivad oma avastustest ning muljetest.
  Jaapan kulutab tasuta lennupiletite jagamisele 1,1 miljardit jeeni ehk rohkem kui 14 miljonit dollarit.
  Tänavu aprillis kukkus Jaapanit külastavate turistide arv eelneva aasta sama ajaga võrreldes 62,5%. Varem kasvas välisturistide arv järjepidevalt, ületades 2010. aastal 8,6 miljoni inimese piiri.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Indrek Alliksaar: hinnad kerkivad, kuid pelgalt see ei pruugi õnne õuele tuua
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Keerulistes oludes on juhtimiskvaliteet eriti tähtis, et leida õige strateegia, mille abil uues olukorras efektiivsuse näitajaid ja kasumlikkust kasvatada, kirjutab KPMG auditi juht Indrek Alliksaar Äripäeva Infopanga ehitusmaterjalide tootjate aastaraportile antud kommentaaris.
Nokia kasumiüllatus julgustas analüütikuid hinnasihte tõstma
Nokia teatas neljapäeval 423 miljoni euro suurusest tegevuskasumist, mis jättis analüütikute ootused kaugele maha. Mitmed analüütikud on pärast tulemuste avalikustamist ettevõtte aktsia hinnasihti tõstnud ning andnud ostusoovituse, kirjutab Kauppalehti.
Nokia teatas neljapäeval 423 miljoni euro suurusest tegevuskasumist, mis jättis analüütikute ootused kaugele maha. Mitmed analüütikud on pärast tulemuste avalikustamist ettevõtte aktsia hinnasihti tõstnud ning andnud ostusoovituse, kirjutab Kauppalehti.
Pfizer ja Moderna tõstsid koroonavaktsiini hinda
Vaktsiinitootja Pfizer tõstis Euroopa uutes tarnelepingutes COVID-19 koroonavaktsiini hinda enam kui veerandi võrra ja Moderna üle kümnendiku võrra, kirjutab Financial Times.
Vaktsiinitootja Pfizer tõstis Euroopa uutes tarnelepingutes COVID-19 koroonavaktsiini hinda enam kui veerandi võrra ja Moderna üle kümnendiku võrra, kirjutab Financial Times.
Kirju taustaga ärimees sai maksuameti üle väikese võidu Kohtuvaidlus on kestnud pea 10 aastat
Eile jõudis järgmisesse etappi Toomas Tammele kuuluva ettevõtte T.R. Tamme Auto pea kümne aasta eest alanud kohtuvaidlus maksuametiga. Tamm on pikalt üritanud tõestada, et ta pole maksupettuses osalenud ning nüüd tühistaski kohus suurema osa nõudest, kuigi pettuse toimumises ei kahtle.
Eile jõudis järgmisesse etappi Toomas Tammele kuuluva ettevõtte T.R. Tamme Auto pea kümne aasta eest alanud kohtuvaidlus maksuametiga. Tamm on pikalt üritanud tõestada, et ta pole maksupettuses osalenud ning nüüd tühistaski kohus suurema osa nõudest, kuigi pettuse toimumises ei kahtle.