Citycon: Kristiine ületas ootusi

Raivo Sormunen 12. oktoober 2011, 14:01

Eestiski jõuliselt tegutsev kaubanduskinnisvara arendaja Cityconi juht märkis, et kevadel soetatud Kristiine Keskus on ületanud ettevõtte ootusi.

Ettevõtte tegevjuht Marcel Kokkeel kinnitas Cityconi aruandes, et 2011. aasta kolm esimest kvartalit on näidatud head tulemust. "Perioodi jooksul on tugevdanud ettevõtte oma portfelli nii ühinemiste kui ka renoveerimisega. Mais Citycon liitis endaga Kristiine Keskuse Tallinnas ja  Högdalen Centrumi Stockholmis ning Kristiine ostukeskus on ületanud meie lootusi," sõnab Kokkeeli.

Citycon ostis kevadel Kriistine ostukeskuse 105 miljoni euro eest.

Cityconi täna avaldatud kolmanda kvartali tulemused näitavad aga kinnisvara arendajale 0,7 miljoni eurost kahjumit, võrreldes aastatagusega 22,5 miljoni eurose kasumiga. Kahjum on samas tehniline, kuna eelmisel aastal tehtud 15,8 miljoni eurose investeeringute üleshindluse asemel hinnati viimases kvartalis 14,4 miljoni euro eest investeeringuid alla.

Cityconi kolmanda kvartali käive kasvas 15,8% ja ulatus 52,5 miljoni euroni  ning netorenditulu kasvas 33 miljonilt 38,3 miljoni euroni ehk 16%. Kolmandas kvartalis ulatus Cityconi renditulu Baltimaadest (peamiselt Eestist) 13 protsendi grupi käibest.

Cityconi aktsia on täna Helsingi börsil tõusnud 0,8%, tasemeni 2,63 eurot.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    14. October 2011, 10:33
    Otsi:

    Ava täpsem otsing