• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Dmitri Demjanov: müts maha Avo Leoki ees

  Võtan Võrumaal kalakasvanduse loonud Avo Leoki ees mütsi maha, ütles ASi Demjanov omanik, tuntud restoranipidaja ja kokk Dmitri Demjanov.

  "Müts maha Avo Leoki ees. Muidugi, turundus on juba teine asi. Turundus võib tal klombi kurku võtta. Ta võib väga suurt vaeva kogeda, et kala müüdud saab," kommenteeris ta angersäga kasvanduse loomist.
  Demjanovi sõnul on maailm praegu väga kirju, kasvatatakse ja aretatakse igasuguseid asju. "Päris Eesti toiduks seda kala ei saa nimetada, aga me võime teda eestipäraselt valmistada. Näiteks ei kasuta võõramaiseid maitseaineid ja lisandeid, vaid teeme ta hapukapsaga. Hapukapsas kala juures on fantastiliselt hea," lisas tippkokk.
  "Mina olen kindlasti valmis seda kala proovima ja siis mõtlen edasi. Kui kala kulinaarsed omadused on kõrged, siis miks mitte mõelda tema menüüsse võtmise peale. Pealegi on kasvataja pakutud hind soodne," rääkis Demjanov.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.