Dmitri Demjanov: müts maha Avo Leoki ees

13. oktoober 2011, 08:18

Võtan Võrumaal kalakasvanduse loonud Avo Leoki ees mütsi maha, ütles ASi Demjanov omanik, tuntud restoranipidaja ja kokk Dmitri Demjanov.

"Müts maha Avo Leoki ees. Muidugi, turundus on juba teine asi. Turundus võib tal klombi kurku võtta. Ta võib väga suurt vaeva kogeda, et kala müüdud saab," kommenteeris ta angersäga kasvanduse loomist.

Demjanovi sõnul on maailm praegu väga kirju, kasvatatakse ja aretatakse igasuguseid asju. "Päris Eesti toiduks seda kala ei saa nimetada, aga me võime teda eestipäraselt valmistada. Näiteks ei kasuta võõramaiseid maitseaineid ja lisandeid, vaid teeme ta hapukapsaga. Hapukapsas kala juures on fantastiliselt hea," lisas tippkokk.

"Mina olen kindlasti valmis seda kala proovima ja siis mõtlen edasi. Kui kala kulinaarsed omadused on kõrged, siis miks mitte mõelda tema menüüsse võtmise peale. Pealegi on kasvataja pakutud hind soodne," rääkis Demjanov.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
17. October 2011, 13:29
Otsi:

Ava täpsem otsing