• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Laevaremontijate tööõnnetust uurib nii inspektsioon kui ka politsei

  Balti Laevaremonditehase alal toimunud kolme kannatanuga tööõnnetuses raskeimalt vigastatu vajab haiglaravi, lisaks tööinspektsioonile uurib õnnetuse asjaolusid ka politsei.

  12. oktoobril kella 14 paiku toimus kolme kannatanuga tööõnnetus Tallinnas Kopli tänaval Balti Laevaremonditehase territooriumil, sadamakai ääres remondis oleva kaubalaeva Gala pardal, edastas tööinspektsioon. Deformeerunud trümmiluugi remonttööde käigus kaotas  luuk jäikuse, väändus keskelt läbi ja kukkus laeva trümmi.
  „Samal ajal trümmiluugi peal töötanud kaks meest kukkusid koos luugiga trümmi:  osaühingu Tallinn Shipyard meister ning alltöövõtjana tegutsenud Läti Vabariigi firma Kuber SIA keevitaja,” selgitas sündmuskohal käinud tööinspektor-uurija Ivi Abe. „Alla kukkunud trümmiluuk purustas luukide siirdamismehhanismi keti, mis katkemisel andis löögi laeva tekil, trümmiluugi läheduses viibinud OÜ Tallinn Shipyard projektijuhile.”
  Kõik kolm tööõnnetuses kannatada saanud meest viidi haiglasse. Kergemaid kehavigastusi saanud läti keevitajat ja eesti projektijuhti haiglaravile ei jäetud. Eesti meister viibib raskesti vigastatuna haiglas.
  „Tööõnnetuse põhjust ei saa veel välja öelda. Õhus on väga palju küsimusi, mis vajavad selgitamist,” lisas Abe. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
USA aktsia futuurid ennustavad tõusu jätkumist
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Tänast päeva on USA suuremad aktsiaindeksite futuurid alustanud tõusuga ning USA suuremate aktsiaindeksite rekordid on kasvule viinud ka Aasia suuremad börsiindeksid
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.