• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Google tegi tulemuse, mis pani aktsia rallima

  Maailma kõige populaarsema otsingusüsteemi omanik Google Inc. teatas prognoose ületanud käibest ja kasumist tänu üha kerkivale reklaamirahale. Tulemused panid investorid Google'i aktsiale tormi jooksma.

  Google'i kolmanda kvartali käive tõusis 7,51 miljardi dollarini. Bloombergi poolt küsitletud analüütikud lootsid keskmiselt näha 7,23 miljardi dollarilist käibenumbrit.
  Kvartaalne puhaskasum tõusis lausa 26% võrra, 2,73 miljardi dollarini. Aasta tagasi oli sama number 2,17 miljardit. Jättes välja teatud kulud oli kasum aktsia kohta 9,72 dollarit, ületades 8,76 dollarilist prognoosi.
  Google on üha rohkem teenimas enda reklaamiäriga, sest firmad on pöördumas kulude kokkuhoiu mõttes internetireklaami poole. MagnaGlobali uuringu järgi peaks tänavu otsingureklaamide ülemaailmne maht kasvama 23%, 37,7 miljardi dollarini.
  "Otsinguäri on suhteliselt vastupidav majanduslikule aeglustumisele," ütles Benchmark Co analüütik Clay Moran Bloombergile. "Otsinguäril läheb edaspidi suhteliselt hästi. Selle lisab hoogu interneti ja mobiilse interneti kasutajate hulga suurenemine."
  Tulemused olid investoritele vägagi meeltmööda. Järelturu kauplemisel tõusis Google'i aktsia Nasdaqi börsil 6,37%, 594,60 dollarini. Sel aastal on Google'i aktsia kukkunud 5,9%.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Auhinnatud personalijuht: mida kaasa pakkida 2021. tööaastast?
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Tööaasta 2021 on andnud nõnda korraliku kogemustepagasi, et tasub mõelda, mis jätta sisse ka 2022. aastaks ning mis mitte, kirjutab Elisa personalivaldkonna juht, 2019. aastal Eesti mõjukaimaks personalijuhiks valitud Kaija Teemägi.
Bitcoini hind kolistas veel allapoole
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Bitcoini hind langes laupäeva esimestel tundidel ligikaudu 10 protsenti, pikendades karuturul olemist, vahendab CNBC.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.