• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Luksusbrändid säravad

  Luksuskaupade sektor on fundamentaalselt tugev, ettevõtted kasumlikud ning turg kasvav. Teisel poolaastal oodatakse kasvu jätkumist.

  Ettevõtte majandusaasta esimese poolaasta käive kasvas aastaga 30 protsenti, kusjuures jaemüük kasvas 45 protsenti.
  Kui vaadata ettevõtte tulemusi, tekib tõsiselt küsimus – kuidas me saame üldse rääkida majanduskasvu aeglustumisest, millega maadlevad ja kardavad tavalised jaemüüjad.
  Läinud nädalal käisid Eestis Swedbankis Swiss & Global Asset Managementi müügiinimesed tutvustamas privaatpanganduse klientidele investeerimisideid ja vastavaid Julius Bäri fonde. Üheks investeerimisideeks oli luksusbrändid.
  Hiinlased käivad Euroopas ja mujalgi luksuskaupu ostmas, peatudes odavates hotellides, kuna kaubad on Hiinas kallimad.
  Fundamentaalselt on sektori ettevõtted tugevad ja kasumlikud ning turg on kasvav. Teise kvartali tulemused ei näidanud kasvu peatamist ning teisel poolaastal oodatakse kasvu jätkumist. Parem USA kõrgklassi tarbimine kinnitab, et tarbimise turg on kaheastmeline.
  Loe pikemalt tänasest paberlehest.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Riik viib lennufirmad ühe tiiva alla
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Valitsus andis majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumile heakskiidu alustada ettevalmistusi uue lennunduskontserni loomiseks, mis ühendab Nordica, Regional Jeti (ärinimi Xfly) ja Transpordi Varahalduse ühe katuse alla.
Euroopa liidrid annavad Poolale viimase võimaluse
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.
Poola peaminister Mateusz Morawiecki saabus täna Brüsselisse kaitsma oma riigi justiitsreforme, kuid võib homme Euroopa Liidu tippkohtumiselt lahkuda trahvide ning kohtukutsega.