• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Londonis tõstetakse uljalt kinnisvarahindu

  Londoni eluasemete hinnad tegid oktoobris kahe aasta suurima kuise tõusu, kirjutab Bloomberg.

  Septembriga võrreldes tõusid oktoobris müügipakkumiste hinnad 5,2 protsenti., kirjutas Suurbritannia suurim kinnisvaraportaal Rightmove. See on suurim tõus alates 2009. aasta oktoobrist, mis viis kinnisvara keskmise hinna 450 210 naelale ehk 513 530 eurole.
  Nõudlust veavad rahakad ostjad, kes teevad suure omafinantseeringu ning saavad tulu madalates hüpoteegintressidest. Rightmove kirjutas läinud kuul, et turgu toetab ka Euroopa võlakriis, mis on investorid pannud vaatama Londoni kinnisvara kui madala riskiga investeeringut.
  „Kui jätkub ootus, et kinnisvara hinnad tõusevad, kardavad ostjad, et nende unistuste eluase võib muutuda kättesaamatuks, kui nad ei tegutse kähku,“ ütles Rightmove direktor Miles Shipside.
  Londoni kalleima piirkonna, Kensingtoni ja Chelsea pakkumishinnad tõusid kuu ajaga 6,6 protsenti, 1,92 miljonile naelale.
  Aastane üleriigiline pakkumishind kasvas oktoobris 1,2 protsenti, keskmiselt 239 672 naelale. Londonis oli keskmise pakkumishinna aastane tõus oktoobris 7,5 protsenti.
  Võrreldes 2010. aasta oktoobriga on oktoobris kukkunud pakutavate kinnisvaraobjektide arv 14 protsenti, 15 927-le, mistõttu kinnisvarapuudus toetab hinda.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.