Vaid Danone aktsia on plusspoolel

Romet Kreek 18. oktoober 2011, 11:30

Prantsusmaa aktsiaturg on täna langenud 1,9 protsenti. 40 aktsiat koosnevas eliitaktsiaindeksis CAC 40 on ainult ühe ettevõtte aktsia plussis, milleks on jogurtitootja Danone aktsia.

See aktsia on võtnud hinnas juurde 1,4 protsenti ja maksab 46,01 eurot.

Suuremate langejate seast leib tsüklilised aktsiad – pangad ja autotootjad. Pankade aktsiatele ei mõju hästi Prantsusmaa valitsuse võlakirjade surve alla sattumine võimaliku kreidiidireitingu alandamise tõttu, mis muudaks küsitavaks kogu Euroopa päästekava.

Suurim kukkuja indeksis oli Societe Generale, millel oli punast värvi 5,8 protsendi jagu. Järgnes BNP Paribasi aktsia 5,6protsendise kaotusega. Kolmandal kohal oli terasetootja ArcelorMittali aktsia 4,5protsendise langusega. Peugeot' aktsia hind langes 4,4 protsenti. Credit Agricole aktsia hind mandus 3,2 protsenti. Renault aktsia hind langes 3,1 protsenti.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    18. October 2011, 11:30
    Otsi:

    Ava täpsem otsing