• Jaga lugu:

  Euroopa aktsiad tõusid kuulduse peale

  Euroopa aktsiad on täna tõusnud, kuna spekuleeritakse, et Prantsusmaa ja Saksmaa on jõudnud kokkuleppele päästefondi suurendamise osas.

  „Kõlakad Euroopa päästetehingust on pannud üle maailma taas riski võtma,“ ütles London Capital Groupi kaupleja Jonathan Sudaria Bloombergile. „Turud karglevad pealkirjast pealkirjani, kauplejatel on üha raskem jääda kindlaks oma positsioonidele, vähendades investeerimishorisondi järgmise suurema kuulujutuni.“
  Ajaleht Guardian kirjutas, et Saksamaa ja Prantsusmaa on jõudnud kokkuleppele suurendada päästefond EFSF kahele triljonile eurole praeguselt 440 miljardilt eurolt. Saksamaa rahandusminister Wolfgang Schäuble aga ütles Berliinis parlamendis, et EFSFi tulejõudu võidakse suurendada maksimaalselt ühe triljoni euroni läbi kindlustusmudeli, kirjutas Financial Times Deutschland.
  Euro Stoxx 50 indeks on tõusnud 0,9 protsenti, Suurbritannia 0,5, Prantsusmaa 0,6, Saksamaa ja Hispaania 0,7, Itaalia ja Holland 0,8 ning Šveits 0,4%.
  Norra aktsiaturg tõusis 0,4 ja Rootsi 0,1%, kuid Soome ja Taani turg on langenud 0,2%. Eesti aktsiaturg on tõusnud 1,8, Läti 0,3 ja Leedu 1%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Tallinna börsil ei langenud täna ükski aktsia
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Raadiohommikus: vaktsiinid, koroonapassid ja kiiresti lähenev sügis
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Reedel teeme Äripäeva hommikuprogrammis juttu koroonavõitlusest. Kolmas laine on alanud, poliitikud püüavad kiirendada vaktsineerimist ja mõelda samal ajal välja plaane, kuidas ei peaks sulgema koole ning hoida avatuna majandust. Kuulame endiste sotsiaalministrite seisukohti, mida on seni tehtud hästi-halvasti ja mis piiranguid võiks oodata. Samuti helistame haridus- ja teadusministrile Liina Kersnale, et uurida, kuidas siis ikkagi korraldatakse sügisest koolielu.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.