• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Festival tervele perele

  Neljas tänavakultuurifestival "JJ-Street Baltic Session" ühendab endas peaaegu kõik, mis seoses tänavakultuuriga mõttesse võiks tulla: tants, mood, beatbox, grafiti ja filmid.
  See on Baltimaades ainulaadne festival, kuna see ühendab tänavakultuuri erinevaid valdkondi ning toob need laia publiku ette. Teist nii suurt tänavakultuurifestivali siinkandis ei toimu.
  Festivali korraldaja Joel Juhti sõnul on "JJ-Street Baltic Sessioni" positsioon iga toimumisaastaga järjest tugevnenud. "Alguses oli tegemist lihtsalt tantsule suunatud noorteüritusega, kuid nüüd on see muutunud kogu perele mõeldud kultuuriürituseks, mis pakub peale tantsijate meelelahutust ka tavainimestele. Tantsu kõrval on kavas grafitivõistlus "Spray City" ehk "Kunstilinnak", beatbox ja mood," tutvustas Juht.
  Tänavuse suurima potentsiaalse publikumagnetina nimetas Juht üritust, millel osaleb saate "America's Next Top Model" žürii liige ja catwalk-kõnnaku treener Benny Ninja, kes tuleb hindama sellist tantsukategooriat nagu "Vogue".
  Publik saab otseesituses näha suurt tantsu-show'd: palju erinevaid stiile, tantsulahinguid, esinejaid.
  "Teist nii suurt tänavatantsuüritust Eestis ei toimu. "JJ-Street Baltic Session" avab avalikkusele väga põneva ja omanäolise subkultuuri telgitagused, kust igaüks leiab endale midagi uut ja huvipakkuvat," lubas Juht.
  Korraldajate jaoks on olulised kõik külalised ja loomulikult ka osalejad.
  "Tahame, et nad saaksid suurepärase elamuse sellest, kuidas noortest koosnev tiim suudab nii suurt rahvusvahelist festivali korraldada," rääkis Juht.
  Üritus kuulub kuriteoennetuslike projektide hulka, mille eesmärk on hoida noori pahandustest eemal, pakkudes neile kultuurilist meelelahutust.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Neeme Korv: tule, Karis, appi!
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
Eestis on liider, kelle vaimne ja poliitiline kapital võimaldab kui mitte vaktsineerimises kõhklejaid ümber veenda, siis kindlasti selgitada, mille suhtes tasub olla kriitiline, mida lugeda ja keda kuulata. President Alar Karis ei saa ega tohi jääda praeguses ülitõsises tervisekriisis kõrvale, kirjutab Äripäeva arvamustoimetuse juht Neeme Korv.
S&P 500 ja Dow Jones seadsid uued rekordid
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Teisipäeval purustasid nii S&P 500 kui Dow Jones heada kvartalitulemuste abil rekordid, vahendab Yahoo Finance.
Unimed Kliinikud ostis kaks hambakliinikut
Unimed Kliinikud OÜ ostab KW ja Al Mare hambakliinikud.
Unimed Kliinikud OÜ ostab KW ja Al Mare hambakliinikud.
Rootsi akutootja rajab suurtehase Paldiskisse
Rootsi elektroonikaettevõte Nilar otsustas aku- ja energiasalvestite tehase rajada Paldiskisse, varem oli asukohana sõelal ka Narva.
Rootsi elektroonikaettevõte Nilar otsustas aku- ja energiasalvestite tehase rajada Paldiskisse, varem oli asukohana sõelal ka Narva.