Arreteeriti Goldman Sachsi endine juhatuse liige

Maarja-Liis Mitri 26. oktoober 2011, 19:06

Kolmapäeval arreteeriti Goldman Sachsi ja Procter & Gamble’i endine juhatuse liige Rajat Gupta süüdistatuna siseringitehingutes, kirjutab uudisteagentuur Reuters.

62-aastast Guptat süüdistatakse nii Goldman Sachsi kui ka Procter & Gamble’i kohta käiva konfidentsiaalse info avaldamises oma sõbrale, endisele fondihaldurile Raj Rajaratnamile. Riskifondide haldamisega tegeleva Galleon Groupi asutaja Rajaratnam mõisteti alles hiljuti 11 aastaks siseringitehingute pärast vanglasse. Siiani on see Ühendriikides pikim karistus analoogse süüdistuse eest.

Gupta advokaadi sõnul on tema kliendi vastu suunatud süüdistused alusetud. Sellele vaatamata on FBI käes tõendid salaja salvestatud telefonikõne näol, kus Rajaratnam jagab oma töötajatele infot, mida Gupta talle võimaldanud oli.

Nii Goldman Sachsi kui ka Procter & Gamble’i esindajad keeldusid uudist kommenteerimast. 

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
26. October 2011, 20:01
Otsi:

Ava täpsem otsing