• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Mathieu esitab prantsuse lembelaule

  Esmaspäeval annab sümfooniaorkestri saatel Eestis oma esimese soolokontserdi prantsuse estraadi primadonna Mireille Mathieu.
  Mireille Mathieu - nagu ka tema kuulus kaasmaalanna Edith Piaf - on jäädvustanud end prantsuse estraadi ajalukku.
  Temalt on kuulajateni jõudnud enam kui 100 miljonit plaati ja tema repertuaaris on enam kui 1000 prantsuse-, saksa-, inglis-, itaalia-, hispaania-, provansi-, katalaani-, jaapani-, hiina-, vene- ja soomekeelset laulu.
  Lauljanna on esinenud pea kõigis maailma maades. Tema repertuaaris on selliste tuntud prantsuse autorite nagu Pierre Delanoe', Charles Aznavouri, Claude Lemesle'i, Revo ja paljude teiste maailmakuulsad palad.
  Tänu oma loomulikule andele, musikaalsele taustale ja imelistele vokaalsetele eeldustele saavutas lauljanna lühikese aja jooksul 1960. aastatel maailmas tuntuse ning pälvis inimeste armastuse. Muutumatult on Mireille Mathieu jäänud üheks tuntumaks prantsuse muusikuks maailmas.
  Prantsuse estraadiklassik Maurice Chevalier on kunagi öelnud, et Mireille Mathieu käib alati tänava päikesepaistelisel poolel. Sügavalt ja siiralt usklikuna ning kadedusest täiesti puutumatuna on ta siiani jäänud selliseks, nagu kunagi estraadilavale jõudis - Avignoni tütarlapseks.
  Eestisse esimest korda jõudev lauljanna esitab siin oma tuntud lugusid sümfooniaorkestri saatel.
  Autor: ÄP
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Siim Tammer: hunt börsinahas – miks börsitehinguid iseendaga tasub vältida
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
55 miljonit elektrihindade korvamise kavast läheks ettevõtetele
Valitsuskoalitsiooni otsus elektri hinnatõusu korvata on segu ettevõtluse ja kodumajapidamiste subsiidiumitest, ettevõtetele läheb projektist tõenäoliselt ligikaudu 55 miljonit eurot.
Valitsuskoalitsiooni otsus elektri hinnatõusu korvata on segu ettevõtluse ja kodumajapidamiste subsiidiumitest, ettevõtetele läheb projektist tõenäoliselt ligikaudu 55 miljonit eurot.