• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Sade pakub intiimset kontserti

  Läbi aegade kõige edukamaks Briti naisartistiks peetav Helen Folasade Adu ehk Sade esineb Tallinnas oma maailmaturnee "Sade Live - Once In A Lifetime Tour" raames.
  Tema kauaoodatud tuur kuulutati välja mullu pärast viimase albumi "Soldier of Love" ilmumist. Enne seda tegi lauljatar loomingu avaldamisel kümneaastase pausi.
  "Salvestan muusikat vaid siis, kui tunnen, et mul on sellega midagi öelda. Ma ei ole huvitatud oma loomingu väljaandmisest ainult müügi nimel. Sade ei ole kaubamärk," sõnas lauljatar pärast pikka vaikuseperioodi.
  Oma viimase albumi ja sellel olevate lugude sõnumiga on ta võlunud kuuljaid Ameerikas, Kanadas, Šveitsis, Prantsusmaal, Itaalias, Jaapanis, Ühendatud Araabia Emiraatides ja paljudes teistes riikides, kus kogumik edetabelite tippe on valitsenud.
  Tallinnas ligi kaks tundi kestval show'l saab BDG esindaja Ilja Judeikini sõnul kuulda artisti best-of-lugusid, mille sekka mahub palasid ka hiljutiselt albumilt.
  Esitamisele tulevad kindlasti sellised hittlood nagu "Smooth Operator", "Your Love Is King", "The Sweetest Taboo", "King of Sorrow", "No Ordinary Love", "Soldier of Love" jpt.
  Oma 27aastase karjääri jooksul jõuab Sade Eestisse esimest korda. BDG juht Eva Palm on väga rõõmus.
  "Sade on praegu üks nõutumaid live-artiste maailmas, mis tähendab, et eeliskorras valib tema tiim suuri turge. Seepärast ongi BDG-l äärmiselt hea meel, et nüüd saab ka Eesti publik nautida võrratu Sade show'd, millest kogu maailmas võlutud ollakse ning mida üheks parimaks peetakse," kommenteeris ta.
  Siiani on mujal riikides toimunud kontserte kiidetud ning arvustustest on käinud läbi sõnad "perfektne", "elegantne", "lõõmav", "võluv" ja "võimas". Ilja Judeikin lisas sellesse nimekirja sõnad "kaunis" ja "intiimne".
  "Mõnel artistil on väga tore lava-show, tohutult kostüüme ja tehnikat, aga muusikaliselt pole kontsert võib-olla midagi väga erilist. Sade puhul oleks kontsert soe, kaunis ja intiimne ka siis, kui mingit suurt lava-show'd ei tehtaks. Tema muusika lihtsalt on selline," sõnas Judeikin.
  Sellegipoolest võib Sade esinemist põnevusega oodata. Lauljatari uue show lahutamatu ja väga oluline osa on visuaalsed efektid ja videoprojektsioonid.
  Peale ülisuurte ekraanide on nii lava ise kui ka lavakujunduse elemendid nagu üks suur pannoo, millele kuvatakse 3D-efekti meenutav pilt saali erinevatesse kohtadesse paigaldatud võimsatest projektoritest. Lavaefektide kõrval peaks kontserdielamust võimendama muidugi live-esitus.
  "Sadel on kaasas kaheksaliikmeline bänd ning kõik lood tulevad esitusele live'is trummide, kitarride ja saksofonide saatel. See kõik annab show'le võimsust juurde," lisas Judeikin.
  Enne Sade lavaletulekut astub kontserdil üles Suurbritanniast pärit DJ Ross Allen, kes mängib omal valikul ligi kaks tundi muusikat. Ta on keerutanud plaate üle kogu maailma, alustades Venezuelast ja lõpetades Londoni parimate klubidega.
  DJ töö kõrval juhib Ross Allen saadet raadios Ministry of Sound, omab plaadifirmat ning on mitme artisti mänedžer.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.