• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Pangad näitavad kunsti

  SEB ja Eesti Pank näitavad kunsti, teatasid pangad.

  SEB Galerii (Tornimäe 2, 5. korrusel) avab 2. novembri õhtul maalikunstnik Anatoli Strahhovi isiknäituse „Tee“.
  Pealkiri „Tee“ („??????“) on mitmes mõttes juubelihõnguline – väljapanekuga tähistab kunstnik 65. sünnipäeva ning 45. aastat oma loometeel.
  Eksponeerimisele tuleb läbilõige autori viimase nelja aasta loomingust: mitmekesine valik natüürmorte, maastikke, portreesid ja akte. Olenemata žanrimääratlusest ühendab tema teoseid esteetilis-poeetiliste väärtuste jälgimine, omalaadne peenekoeline pinna- ja värvikäsitlus, sageli ka omavahel läbipõimunud erootiline ja religioosne temaatika. 
  Alates eelmisest reedest on võimalik külastada Eesti Panga Kuppelgaleriis (Estonia pst 13) maalikunstnik Nikolai Guli (1936-2008) loomingu ülevaatenäitust, teatas Eesti Pank.
  Näituse ühe kuraatori Eha Komissarovi sõnul iseloomustas Nikolai Gulit harmooniline, kohati romantiline maailmataju ning kirkad ja puhtad värvid. „Oma töödes eelistas Guli klassikalisi ajaveetmisega seotud motiive, kus on palju lilli ja rahvarohkeid stseene, mida omakorda ümbritses päiksepaisteline ja muretu atmosfäär,“ lisas Komissarov.
  Galerii kolmel korrusel on teiste seas esindatud näiteks sellised klassikaks saanud tööd nagu „Lillemüüjad“ (1969), „Sirje Helme portree“ (1980) ja „Lugev tüdruk“ (1975).
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.