Aasta ettevõtjad on Priit Alamäe ja Taavi Kotka

Birjo Must 03. november 2011, 21:35

Eesti aasta ettevõtja 2011 on Priit Alamäe ja Taavi Kotka Webmediast ning elutööpreemia laureaat teenetemärkide valmistaja Raul-Roman Tavast.

Täna kuulutati Swiss?telis pidulikul galaõhtusöögil välja Eesti Aasta Ettevõtja 2011 ning Elutööpreemia laureaat.

Eesti Aasta Ettevõtja auhinna andis Priit Alamäele ja Taavi Kotkale üle konkursi patroon president Toomas Hendrik Ilves. Elutööpreemia kuulutas välja majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts, mille pälvis teenetemärkide valmistaja Raul-Roman Tavast.

Eesti Aasta Ettevõtja 2011 finalistid olid Aku Sorainen Advokaadibüroo Sorainenist, Priit Alamäe ja Taavi Kotka Webmedia Group ASist, Andrei Sõritsa Kliinik Elite ASist, Olli Heinonen Santa Monica Networks ASist, Tõnis Kaasik Ecometal ASist ning Marek Pohla ja Janek Pohla Tahe Kayaks OÜst.

Žüriisse kuulusid Hans H. Luik Eesti Ekspressist, Ants Laos Viru Keemia Grupp ASist, Aavo Kokk Catella Corporate Finance’st, Heldur Meerits Audentes’est, Marika Priske majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumist ning Eesti Aasta Ettevõtja 2010 Peter Hunt Wendre ASst.

Kevadel sõidab Eesti Aasta Ettevõtja Eestit esindama rahvusvahelisele ettevõtjate tunnustamise konkursile Entrepreneur Of The Year 2012 Monte Carlosse.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    03. November 2011, 21:36
    Otsi:

    Ava täpsem otsing