Hollandi panga ING kasum tuli üksuste osalisest müügist 

Katre Pilvinski 03. november 2011, 10:19

Hollandi suurima pangandus- ja kindlustusettevõtte ING Groep NV kolmanda kvartali tulemused ületasid analüütikute ootusi, samas kavatseb ettevõte koondada enam kui 2000 töökohta.

Firma puhaskasum kasvas 1,69 miljardi euroni 239 miljonilt eurolt aasta varem, vahendas Bloomberg. Bloomebrgi küsitletud 12 analüütikut pakkusid keskmiselt puhaskasumiks 1,52 miljardit eurot. Tulemuses kajastuvad ka 516 miljoni eurone tulu, mis tuleb peamiselt ING kinnisvara investeeringute äri ja autoliisigu üksuse osalisest müügist.

ING plaanib koondada 2000 töökohta, pluss 700 lepingulist kohta, kuna firma pangandustulud on vähenenud ning pangandusüksus peab kulusid kärpima.  “Kuna sissetulek satub surve alla peame pingutama kulutuste vähendamise nimel terves grupis, peame säilitama oma konkurentsivõimelise positsiooni,” sõnas firma tegevjuht Jan Hommen.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. November 2011, 10:19

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing