Andres Haabu • 3. november 2011 kell 21:00

Soe ajaviiterokk

Noore indie-rokki mängiva USA bändi Real Estate viimane album "Days" on kaunis helimatk ajatusse hetke. Sama sarnased ja ohutud kui hooned plaadikaanel on ka ansambli lood. See on rõõmus boheemlaslik muusika, mille kuulamine ei nõua pingutust.

Kui plaati sattuks kuulama koos elavad erineva maitsega rokk- ja popmuusikasõbrast paar, siis maki juurde pala või plaati vahetama ei sammuks ilmselt kumbki neist. Album on sedavõrd hästi kokku sulanud kompott.

Eriti torkab silma kolmas lugu "It's Real". Eelmistest särtsakam, perfektse kitarrimängu ja meeldejääva trummitaustaga pala pakub soojust ja rõõmu.

Pealetükkimatut hipiõnne jagavaid lugusid jätkub maailmarahu tooval salvestisel rõõmu- ja jõudehetkede tarvis rohkesti.

Hetkel kuum