• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tesla Motorsi aktsia rallib 7%

  Elektriautode tootja Tesla Motorsi aktsia on täna tõusnud üle 7% kui ettevõtte 3. kvartali käive peaaegu kahekordistus ning korrigeeritud kahjum oli väiksem kui analüütikud olid oodanud.

  3. kvartali jooksul müüs Tesla 184 Roadster-tüüpi autot, mis on 22% suurem number kui möödunud aasta samal ajal. Tesla aktsia rallis möödunud aastal 43%, edestades kõiki teisi autotootjaid. 
  Tesla 3. kvartali käive kasvas võrreldes möödunud aastaga 85% ehk 57,7 miljoni dollarini. Kahjum suurenes 65 miljoni dollarile või 63 sendini aktsia kohta, möödunud aasta 3. kvartalis oli Tesla kahjum 35 miljonit dollarit või 38 senti aktsia kohta.
  Kuid analüütikud on järgmise kvartali suhtes pessimistlikud. Analüütikute keskmine hinnang Tesla 4. kvartali kahjumi kohta on 69 senti aktsia kohta, langedes eelnevalt prognoositud kahjumist 58 senti aktsia kohta. Fiskaalaastaks ootavad analüütikud nüüd kahjumiks 2,48 dollarit aktsia kohta, võrreldes eelneva kahjumiga 2,19 dollarit aktsia kohta. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Nestor: kahetoalistele korteritele varsti enam ostjaid ei leidu
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Tohutu muutus demograafias avaldab kinnisvaraturule aasta-aastalt üha suuremat mõju, nii et tekib küsimus, kas praegustel kahetoaliste korterite omanikel on tulevikus suuremale pinnale kolides enam turgu vana mahamüümiseks, kirjutab SEB majandusanalüütik Mihkel Nestor.
Dow Jones lõpetas nädala ajaloolise tipptulemusega
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Dow Jonesi tööstuskeskmine tõusis täna 0,21% ja sulgus 35 677,02 punktil, mis on ajaloo kõrgeim tulemus.
Balti jahuveskite suurost jõudis kolme konkurentsiametisse
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Tehing, millega jahutootja Tartu Mill omandab Leedu Baltic Milli, jõudis kolme riigi konkurentsiametite kätte.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.