Kaunid katused võtavad mõõtu

Kadri Tamm 07. november 2011, 00:00

"Eestlased võtavad sellest konkursist osa esimest korda," märkis liidu juhatuse aseesimees Erki Loigom. "Samas esitasime palju huvitavaid töid. Näiteks viilkatuste seas on Eesti mõistes põnevaid ja mitte nii tavalisi lahendusi, on alumiiniumist ja kiltkivist katused. Uudsete lahenduste tutvustajatena on need kahtlemata meil eesrindlikud." Konkursil osaleb 59 objekti kümnest riigist.

Kui tänavusel konkursil on Eesti Katuse- ja Fassaadimeistrite Liit on veel vaatlejaliige, siis pärast selleaastast osavõttu peaks Eesti saama täisliikme staatuse.

"Sellega kaasneb õigus ja kohustus võtta osa IFD tööst senisest spetsiifilisemal tasemel, sh komisjonides, erialaliitudes ja mujal. Võimalusena näeme siin oskusteabe toomist Eesti ehitajani ja kokkuvõttes võidab sellest kogu meie katuseturg," lausus Loigom.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 11:14
    Otsi:

    Ava täpsem otsing