• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kohus alustab Ljadovi skeemide harutamist

  Koos Ljadoviga on kohtu all Imre Arakas, varem mõrva eest kinni istunud Enriko Kasemaa ja Tauno Traat. Harju maakohtu andmetel esindab algavas kriminaalprotsessis riiki prokurör Steven-Hristo Evestus. Arakast kaitseb Toomas Alp, Kasemaad Jugans Grossmann ning Traati Urmas Simon. Õigusemõistmine on usaldatud kohtunik Karin Olentšenkole.
  Prokuratuur ega Ljadov kohtuprotsessi kohta infot ei andnud. Ljadovit esindav vandeadvokaat Siim Roode sõnas läinud nädalal, et advokaat ei saa kriminaalmenetluse seadustikust ja advokatuuri eetikakoodekist tulenevat kriminaalasja kommenteerida ega sellega seotud asjaolusid menetlusvälistele isikutele avaldada.
  Kohtus toimuva kohta saab kommentaare anda alles siis, kui kohtupidamine on alanud, edastas prokuratuur.
  Varem on ajakirjanduses ilmunud, et kütuseärimees ning Aseri sadama juht Oleg Ljadov mõtles välja skeemi, kuidas Kiviõli Keemiatööstuse kauaaegne äripartner Nikolai Reisman trellide taha saata, tema ettevõtted pankrotti lasta ning kokkuostetud magusad kinnistud üle võtta.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Heade tulemuste hooaeg jätkub: S&P tõusis viiendat päeva järjest
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Heade majandustulemuste tõukel liikus S&P 500 aktsiaindeks täna viiendat päeva järjest kõrgemale, tõustes 0,74% ja jäädes vaid poole protsendi kaugusele rekordist.
Piletilevi ostis Leedu konkurendi
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Rahvusvaheliselt piletimüügi ja sündmuskorralduse valdkonnas tegutsev Piletilevi Group, kellele kuuluvad Eestis Piletilevi, Lätis BilesuServiss ja Leedus Bilietai piletimüügi keskkonnad, omandas lisaks Leedu piletite vahendusteenuse pakkuja Tiketa.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uusi sanktsioone
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.
Euroopa Liit kaalub Valgevene vastu uute sanktsioonide kehtestamist, vahendab Reuters.