Kohus alustab Ljadovi skeemide harutamist

Alyona Stadnik 07. november 2011, 00:00

Koos Ljadoviga on kohtu all Imre Arakas, varem mõrva eest kinni istunud Enriko Kasemaa ja Tauno Traat. Harju maakohtu andmetel esindab algavas kriminaalprotsessis riiki prokurör Steven-Hristo Evestus. Arakast kaitseb Toomas Alp, Kasemaad Jugans Grossmann ning Traati Urmas Simon. Õigusemõistmine on usaldatud kohtunik Karin Olentšenkole.

Prokuratuur ega Ljadov kohtuprotsessi kohta infot ei andnud. Ljadovit esindav vandeadvokaat Siim Roode sõnas läinud nädalal, et advokaat ei saa kriminaalmenetluse seadustikust ja advokatuuri eetikakoodekist tulenevat kriminaalasja kommenteerida ega sellega seotud asjaolusid menetlusvälistele isikutele avaldada.

Kohtus toimuva kohta saab kommentaare anda alles siis, kui kohtupidamine on alanud, edastas prokuratuur.

Varem on ajakirjanduses ilmunud, et kütuseärimees ning Aseri sadama juht Oleg Ljadov mõtles välja skeemi, kuidas Kiviõli Keemiatööstuse kauaaegne äripartner Nikolai Reisman trellide taha saata, tema ettevõtted pankrotti lasta ning kokkuostetud magusad kinnistud üle võtta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 19:05

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing