Indrek Kald • 8. november 2011 kell 10:49

BMW hakkas kaheksa aasta järel taas rollereid tootma

Kaheksa aastat pärast viimase BMW rolleri C1 lahkumist tehasekonveierilt on taas põhjust oodata BMW firmamärki kandvate maksirollerite tulemist.

Peagi teevad Milanos oma debüüdi mudelid C 650 ja C 650 GT. Esimene on orienteeritud sportlikumale rollerikasutajale, teine aga mugavust hindavale ja pikemaid otsi läbivale rollerisõbrale, kirjutab Motomaania.

Mõlemal mudelil on üks ja sama jõuallikas: kahesilindriline 647 cm³ bensiinimootor, millel võimsust 60 hobujõudu. Madala raskuskeskme huvides on jõuallika silindrid kallutatud 60kraadise nurga alla ettepoole. Standardvarustusse kuuluvad ABS-pidurid.

Rollerite hinda ja müügile jõudmise aega ettevõte veel ei avalikustanud, infot selle kohta võib oodata lähipäevil.

Hetkel kuum