• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Börsiralli ootus

  Ühendriikide aktsiaturud lõpetasid päeva plussis ning täna on Euroopa aktsiaturgude indeksite futuurid järgnemas Aasias valitsevale rohelisele lainele.

  Itaalia president Giorgio Napolitano ütles eile, et peaminister Silvio Berlusconi astub tagasi siis, kui kinnitatakse 2012. aasta riigieelarve seaduse eelnõu, mis peaks olema vastu võetud käesoleva kuu lõpuks, kuid mille tähtpäeva võidakse lähemale tuua.
  Aktsiaturge on täna aidanud ka Hiina inflatsiooninumbrid. Hiinlaste oktoobrikuine hinnatõus aasta varasemaga võrreldes oli küll 5,5%, kuid septembriga võrreldes kukkus inflatsioon 0,6 protsendipunkti, mis on suurim kukkumine pärast 2009. aasta veebruari.
  Euroopa suurimate indeksite futuurid olid kella 9.10 seisuga enam kui protsendiga plussis. Aasia peamised turud Nikkei, Hang Seng ja Shanghai olid enam kui protsendiga plussis. Vaid India Sensex indeks oli minimaalselt punases.
  Majandustulemuste avalikustamine hooaeg jätkub täie auruga ning täna kuuleme tulemusi sellistelt firmadelt nagu Air France KLM, Cisco Systems, E ON, Flybe Group, General Motors, Hakon Invest, Henkel, Macy's ja Vestas Wind Systems.
  Tallinnas tasub täna silm peal hoida Tallinna Kaubamajal ja Silvanol, kes eile pärast turu sulgemist teatasid suurepärastest tulemustest. Homme on oodata Nordeconi majandustulemusi.
  Autor: Fredy-Edwin Esse, California
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Erootikapood loobus börsiplaanidest Omanik: me ei sobitu oma harimata juhatusega börsile
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Tallinna börs teatas täna, et erootikapoode Hot Lips opereeriv HC Pro AS on otsustanud börsiletulekust loobuda. Ettevõtte juhi ja omaniku Timo Juhani Majuri sõnul selgus, et lisakapitali neil siiski vaja ei ole, samuti tekkis tal tunne, et nad ei sobi börsile.
Kriis ajas töötu Siiri Sisaski seenele: müüsin kontserditel salateid ja moose
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
Vabakutseline muusik ja laulja Siiri Sisask rääkis Äripäeva raadiosaates "Edukad naised", kuidas hakkas koroona-ajal talveks raha koguma hoidiseid müües.
A. Le Coqi juht: riik ei tule mulle ütlema, mida ma pean sööma ja mida mitte
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.
Kui Arenguseire Keskuse raportit kajastavas artiklis kirjeldati võimalust tuua päevakorda rahvatervise maks, mis tähendab maksu suhkru- ja rasvasisalduse eest, siis joogitööstuse A. Le Coq tegevjuht Tarmo Noop peab valeks toiduainete klassifitseerimist headeks või halbadeks.