Tallinna Vee värske nõukogu liige ei osta veefirma aktsiaid

Raivo Sormunen 09. november 2011, 14:30

16. novembrist Deniss Boroditši asemel Tallinna Vee nõukogu liikmeks saav Priit Lello ei kavatse veefirma aktsiaid omandada.

„Pean tunnistama, et ma ei ole kaalunud Tallinna Vee aktsiate omandamist. Ma esindan ASis Tallinna Vesi Tallinna linna ja seetõttu antud positsioonis ametiülesande täites ei pea võimalikuks aktsiaid omandada,“ märkis tulevane veefirma nõukogu liige ja Tallinna linnakantselei õigusdirektor Lello.

Tallinna Vee üheksast nõukogu liikmest pole aktsiaraamatu alusel otseselt aktsiaid kellelgi.  Veefirma neli nõukogu liiget esindavad aktsionäri United Utilities huve ning kolm nõukogu liiget on väljas Tallinna linna poolt. Lisaks kuuluvad nõukogusse ka kaks sõltumatut liiget – Mart Mägi ja Valdur Laid.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. November 2011, 14:30
Otsi:

Ava täpsem otsing