• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Kinno reisile

  Reisimine on üks toredamaid, harivamaid ja maailmapilti avardavamaid tegevusi üldse. Olgu minek siis lähedale või kaugele, distantsilt näeb kodu, tööd, ümbritsevaid inimesi ja elu ikka teise nurga alt.
  Rännakutel loksuvad reisisellide jaoks tihti mõningad asjad paika. Tekib näiteks tahtmine unistuste täitumise nimel tööle hakata või üldse elus kannapööre teha. Inimesed on reisilt tulles heas mõttes uued. Ja see on tore.
  Teine tore aspekt reisimise juures on kohatud inimesed, peetud vestlused, saadud elamused ning muidugi nähtud paigad: katedraalid, muuseumid, loodus jne. Ent esimene kaalub minu jaoks alati viimase üles. Meeldiv on olnud reisidel kohatud inimestelt, kes Eestis käinud, kuulda ka seda, kui tore paik see on. Olgugi et sageli külm, aga siiski huvitava ajaloo, toredate ja töökate inimeste, tublide tehnoloogiliste saavutuste ja palju muu heaga.
  Kolmas vaimustav tõdemus on reisimise puhul see, et kõik kohatud inimesed, olenemata rassist ja rahvusest, otsivad oma rännakutelt ikka ühtesid ja samu asju - uusi väljakutseid, silmaringi avardamist ja õnne.
  Kõik reisihimulised tahaksid neid kolme üpris tihti kogeda. Kui aga kogu aeg ei saa, siis ehk aitab rännuisu kas või natukenegi rahuldada kinos pakutav.
  Film "Koduabiline" viib näiteks 1960ndate Ameerikasse inimeste rõõmude ja murede keskele. PÖFF toob aga koguni pool maailma koju kätte. Rohkem kui 70 riigist pärit filmid peaksid pakkuma ohtralt võimalusi kinosaalides näidatava vahendusel ühest riigist teise liikuda ja nendes kujutatud inimeste väljakutsetele ja õnneotsingutele kaasa elada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Soome president kohtub reedel Putiniga
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Pärast Soome presidendi Sauli Niinistö tänast kohtumist NATO peasekretäri Jens Stoltenbergiga andis presidendi kantselei teada, et reedel kohtub Niinistö Moskvas Venemaa presidendi Vladimir Putiniga.
Masina- ja metallitööstuse TOPi võitja: kogu sektor kukkus suurelt
Masina- ja metallitööstuse TOPi võitja, laevade remondi ja ümberehitusega tegeleva SRC Groupi juht Hannes Lilp ütles, et kuigi kogu sektor kukkus eelmisel aastal pandeemia tõttu suurelt, suutis ettevõte tänu pikaajalisele strateegiale häid tulemusi teha.
Masina- ja metallitööstuse TOPi võitja, laevade remondi ja ümberehitusega tegeleva SRC Groupi juht Hannes Lilp ütles, et kuigi kogu sektor kukkus eelmisel aastal pandeemia tõttu suurelt, suutis ettevõte tänu pikaajalisele strateegiale häid tulemusi teha.