• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  USA börs: aktsiad otsivad suunda

  USA börside aktsiad on esimeste kauplemistundidega kõikumas tõusude ja languste vahel kui paremad majandusuudiseid on üles kaalumas sündmusi Euroopas.

  Dow Jones: 11903    -3    -0,02%Nasdaq: 2624   -16    -0,59%S&P 500: 1233    -3    -0,28%
  Dow Jonesi suurim langeja on 3M: 80,81 (-1,29%), Bank of America on tõusnud ligi 1%: 5,95 (+0,85%). S&P sektoritest tõusis kõige rohkem energia, tehnoloogiasektor suurim kukkuja. Volatiilsusindeks VIX, mida vaadatakse kui börside hirmumõõdikut on tõusnud üle 33.
  „Aktsiaturud üritavad saada tuge majandusuudistest ning ettevõtete tulemustest, võlakirjaturud keskenduvad aga Euroopale. Seega on meil kaks vastandlikku efekti,” ütles Lorne Baring, B Capitali juhtivdirektor.
  Eile sulgesid USA finantsettevõtete aktsiad järsult madalamal peale reitinguagentuur Fitchi hoiatust, et võib kärpida praegust „stabiilset” USA pankade reitinguväljavaadet Euroopa võlakriisi pärast.
  Euroopa börsid kauplesid madalamal kui investorid jälgisid euroala riikide võlakirjade tootluseid, mis ka täna tõusid. Hispaania 10-aastase võlakirja tootlus tõusis uue euroala rekordini, ka Prantsusmaa võlakirjaoksjonil tootlused tõusid.
  Möödunud nädala töötuabiraha taotlejate arv USA-s langes 5000 inimese võrra 388 000-ni, kukkudes 7 kuu madalaimale. Majandusteadlased ootasid abirahade taotlejate arvu tõusu 395 000-ni eelnevalt 390 000-lt. Ehituslubade arv oktoobris langes 628 000-ni, majandusteadlased ootasid langust 610 000-ni.
  Google aktsia on kauplemas ligi 1% all kui ettevõte teatas, et alustab enda online muusikapoega, et võistelda Apple iTunes-ga. Dollar Tree on kauplemas üle poole protsendi all, vaatamata 3. kvartali tulemustele, mis olid paremad kui oodatud. Sears Holdings on kukkunud 5% kui kaubamajakett teatas 3. kvartali kahjumi kahekordistumisest. Riiete jaemüüja GAP ja Marvell Tech teatavad enda 3. kvartali tulemused täna pärast börsipäeva.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Villu Teearu: eelmise sajandi suhtumisega bossid jäävad talentidest ilma
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Juhi võimust on saanud olulisemaks inimeste võimestamine ehk vastutuse ja vabaduse andmine oma töötegude üle ise otsustada, kirjutab Elisa süsteemiarenduse valdkonna juht Villu Teearu.
Facebook plaanib nime muuta
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Saksa teadlase dr Langi arendatud inimkeskne valguslahendus LEDVANCE BIOLUX on leidnud tee Eesti klientideni
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
BIOLUX kui inimkeskne valgustussüsteem LEDVANCE’ilt on valguslahendus, mis lähtub inimese aktiivse tegutsemise aja loomulikust valgusvajadusest ning selle saavutamisest koos kunstliku valgustusega. Esimene LEDVANCE´i BIOLUX-valgustuslahendus Eestis on paigaldatud Ülemiste City kasvukontori nõupidamisruumi Tallinnas.
Narvas murtakse tõenäoliselt Keskerakonna 20 aasta pikkune võim
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.
Vahetult enne valimisi tekkinud tüli Narva linna aastakümneid valitsenud Keskerakonna ja Katri Raiki vahel sai esimesele saatuslikuks, linnas võtab tõenäoliselt ohjad üle Raiki ja Eesti 200 koalitsioon.