Anne Oja • 20. november 2011 kell 7:55

Vilosius: Pant suutis kõik need aastad püsida laevaäris

Enn Pandi tugevaimaks küljeks on see, et ta suutis kõik need aastad püsida laevaäris ning töötada ühe ja sama eesmärgi nimel, rääkis Heal ASi nõukogu esimees Toomas Vilosius.

Laupäeval, 19. novembril, täitus Enn Pandil täpselt 15 aastat Tallink Grupi juhina. Küsimusele, mis on Enn Pandi eduvõti, vastab Toomas Vilosius.

Minu arvates on Pandi eduvõtmeks see, et mees on kõik selle 15 aastat keskendunud ühele ärile ega pole ennast ja oma raha killustanud. Peale selle muidugi isiklikud anded ja omadused, mis peavad olema, kui äri teed. Kui vaatame aga, kuidas teised ärimehed on aastate jooksul hakanud tegelema kõikvõimalike muude asjadega, sh kinnisvaraga, ja teinud seda Musta mereni välja, siis Pant on püsinud üksnes Läänemere laevaäri ülesehitamise juures. Ma ei oska öelda, mis teda nii püsivaks on muutnud, aga järsku on see võrokesele iseloomulik?

 

Hetkel kuum