• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  ERGO kasvatas käivet ja väljamakseid

  ERGO ettevõtted Balti riikides kogusid üheksa kuuga 97 miljonit eurot kindlustusmakseid, suurenesid ka kahjuhüvitised, teatas kindlustusselts. ERGO üheksa kuu kasum oli ligi 3 miljonit eurot.

  ERGO juhatuse esimehe Kestutis Bagdonaviciuse sõnul oli kindlustuspreemiate kasv planeeritud. "Stabiliseerumise märgid majanduses, stabiilsed ettevõtte tulemusnäitajad ja strateegia, samuti õigeaegselt ja järjepidevalt kasutusele võetud turgu arvestavad lahendused - need on põhjused, miks meie käive suurenes. Kõik ERGO ettevõtted Balti riikides on hoolimata nõudlikust majanduskeskkonnast saavutanud suurepäraseid tulemusi," lisas Bagdonavicius.
  Eesti ERGOs kasvas võrreldes eelmise aasta sama perioodiga ravikindlustuse segment 42,2 protsenti. Läti ERGOs oli suurim kahjukindlustuse kindlustusmaksete kasv, mis ulatus eelmise aasta võrdluses 22,3 protsendini. Leedu juhib aga elukindlustuse maksetes, need on aastaga kasvanud 21 protsenti.
  Preemiate kasv kõikides kindlustusliikides suurendas ka kahjunõuete suhet, eriti kasko- ja liikluskindlustuses. Tänavu üheksa kuu jooksul hüvitati kahjusid 48 miljoni euro ulatuses, seda on 2 miljoni euro võrra enam kui eelmise aasta samal perioodil.
  Kõik ERGO Balti riikide ettevõtete tütarettevõtted, ERGO Valgevene, ERGO Invest ja ERGO Funds, olid samuti üheksa kuu kokkuvõttes kasumis.
  Kommenteerides selle aasta prognoose lisas Bagdonavicius, et eeldab kasvu kõigis segmentides. "Tuginedes viimastele prognoosidele usun, et Balti kindlustusturg naaseb kasvu teele. Pikaajaline kasvuperspektiiv on Balti riikides üsna positiivne. Kuigi tempo erineb riigiti, kindlustussektor siiski taastub," sõnas ta.
  ERGO Kindlustusgruppi kuuluv ERGO teenindab Eestis 140 000 klienti, olles suuruselt teine kahjukindlustaja.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Erkki Kubber: kas järgmised ükssarvikud võiksid olla miljardilise väärtuse asemel hoopis miljardi inimese aitajad?
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
Mis oleks, kui hakkaks ükssarvikuks nimetama hoopis ettevõtet, mis suudab positiivselt mõjutada miljardit inimest või hoopis istutada miljard puud, küsib Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku juhatuse liige Erkki Kubber.
WeWork jõudis teisel katsel New Yorgi börsile
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
NYSE börsil alustas täna kauplemist kontorirentija WeWork, mille kahe aasta tagune esimene katse aktsiaid noteerida lõppes fiaskoga.
Raadiohommikus: olukord Lätis, Chemi-Pharmi uus tehas ja kõige edukamad turundajad
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Reedeses raadiohommikus räägime värske turunduse TOPi võitjatega: külas on kommunikatsioonibüroo Powerhouse juht Janek Mäggi, reklaamiagentuuri Tank omanik Joel Volkov, meediaagentuuri Httpool Eesti juht Kerttu Talvik ja Postimees Grupi juht Toomas Tiivel.
Videopilt: Enefit Green alustab börsil kauplemist
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.
Täna kell 10 algab Tallinna börsil Enefit Greeni aktsiatega kauplemine, mille puhul toimub pidulik börsikella löömine Energia avastuskeskuses.