• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Belgia võlakirjade tootlused kerkisid järsult

  Belgia 10-aastase tähtajaga võlakirja tootlus tõusis täna 5,10%-ni, päev pärast seda kui Elio di Rupo teatas, et plaanib tagasi astuda. Di Rupo üritas lõpetada Belgias 17 kuud kestnud ummikseisu ilma valitsuseta.

  Belgia kuningas Albert II kohtus täna Benoit Lutgeniga, kes on prantsuse keelt kõneleva Centre Democrate Humaniste partei president. Dow Jones Newswire teatab, et see on märk poliitilise kriisi süvenemisest Belgias. Praeguste sündmuste arengud ei tõota head Belgia võlakirjaturule ning see võib lõppeda riigi reitingu alandamisega, hoiatas Lloyds Banki strateeg. Moody’s Investors Service hoiatas oktoobris, et võib kärpida Belgia Aa1 reitingut.
  2011. aasta mais nimetas Belgia kuningas Di Rupo Formateuriks, andes talle ülesandeks moodustada valitsus. Traditsiooniliselt saab Formateurist moodustatud valitsuse peaminister.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Ragmar Saksing: väetame roheidud viljakaks, mitte abituks ülalpeetavaks
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Kas rohetehnoloogia iduettevõtted vajavad eri- või hoopis ärikohtlemist? Kui tahame, et nad oleksid tugevad ja kestlikud, ei peaks neid kohtlema teistest erinevalt, kirjutab teadus- ja ärilinnaku Tehnopol rohetehnoloogia valdkonna juht Ragmar Saksing.
Facebook plaanib nime muuta
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Facebook plaanib portaali The Verge andmeil muuta oma nime.
Ülikooli kliinikum paneb plaanilise ravi seisma
Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatus otsustas katkestada plaanilise statsionaarse ravitöö 25. oktoobrist, et katta suurenenud COVID-19 haiglaravi vajadust ning tõsta ravivõimekust.
Tartu Ülikooli Kliinikumi juhatus otsustas katkestada plaanilise statsionaarse ravitöö 25. oktoobrist, et katta suurenenud COVID-19 haiglaravi vajadust ning tõsta ravivõimekust.
Soome sai uue ükssarviku
Avatud lähtekoodiga andmebaasiteenuste pakkuja Aiveni väärtus tõusis hiljutises rahastamisvoorus 1,8 miljardi euroni ehk ligikaudu 2 miljardi dollarini, mis teeb temast värske ükssarviku.
Avatud lähtekoodiga andmebaasiteenuste pakkuja Aiveni väärtus tõusis hiljutises rahastamisvoorus 1,8 miljardi euroni ehk ligikaudu 2 miljardi dollarini, mis teeb temast värske ükssarviku.