Ettevõtjad valmistuvad elektrituru avanemiseks

22. november 2011, 15:21

Baltic Energy Servicesi tegevjuhi Kaido Veldemanni sõnul on elektri ost täna raamatupidaja ülesanne, homme aga juhi pädevusse kuuluv teema.

Avanev elektriturg annab elektrimüüjatele võimaluse kõigile elektritarbijatele konkureerida ning elektritarbijatel endale meelepärane elektrimüüja valida. Praegu on elektrimüüja valikuõigus vaid ligikaudu 200 suuremal elektritarbijal. Alates 1. jaanuarist 2013 saavad ka ülejäänud äritarbijad elektrimüüjat valida ja võrdväärse partnerina elektri hinda läbi rääkida, kuna energiakulud on märkimisväärne osa ärikuludest.

Homme, 23. novembril toimub Tallinnas Swiss?telis avatud elektri- ja energiaturu teemaline konverents „Energia 2011, 2013, 2020 – väljakutsed ja võimalused“.  Konverentsil on üle saja osaleja ja 14 esinejat, sealhulgas Euroopa Komisjonist Brüsselist ning Lätist.

Mida toob kaasa ja kuidas mõjutab avanev energiaturg ettevõtjaid ja teisi tarbijaid, räägivad energiapoliitikaga ning energiaäriga seotud ametnikud, ettevõtjad ja arvamusliidrid. Sõna saavad aktiivsemad energiaturul tegutsevad ettevõtted, millele avaneb turg 2013. aasta 1. jaanuarist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. November 2011, 15:21
Otsi:

Ava täpsem otsing