Kreeklased ootavad hirmuga "häbinimekirja"

Meelis Mandel 22. november 2011, 10:39

Kreeka maksumaksjatel on kolm päeva aega    maksude maksmiseks. Reedel avalikustab rahandusministeerium "häbinimekirja".

Kreeka rahandusministeerium on teinud nimekirja  kõige halvematest maksumaksjatest, kus on 150 000 eraisikut ja ettevõtet. Rahvusvahelise surve all olev ministeerium ähvardab nüüd avalikustada kõigi nende nimed, kes neljapäevaks ei ole oma maksukohustust täitnud. Ministeeriumi arvutuste kohaselt on 90 000 kreeklast jätnud tasumata makse vähemalt 41 miljardi euro ulatuses. Kusjuures kahekümnendikule sellest kuulub tasumata summast 85%.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 08:52
    Otsi:

    Ava täpsem otsing