• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Langus USA börsidel jätkub

  USA aktsiaindeksid on ligi 1 protsent languses kui 3. kvartali sisemajanduse kogutoodang kasvas vähem kui prognoositud.

  Dow Jones: 11447    -100    -0,87%Nasdaq: 2502    -21    -0,82%S&P 500: 1183    -10    -0,88%
  Dow Jonesi suurimad langejad oli Hewlett-Packard: 25,80 (-3,95%) ja Alcoa: 9,235 (-2,48%). S&P sektoritest on kõige enam langenud energia ja omavalitsusettevõtete aktsiad. Volatiilsusindeks VIX, mida vaadatakse kui börside hirmumõõdikut on tõusnud 32 lähedale.
  USA majandus kasvas 3. kvartalis vähem kui prognoositud. Täna avaldatud andmete põhjal kasvas Ameerika majandus 3. kvartalis 2,0%. Varem oodati kasvuks 2,5%.
  Hewlett-Packardi aktsia kukkus 4% kui arvutitootja teatas 3. kvartali kasumist, mis langes 91% seoses nõrga nõudlusega arvutiturul. Netlfixi aktsia on kukkunud üle 3% kui videolaenutusega tegelev firma teatas, et on kaasanud 400 miljoni dollari väärtuses uut kapitali müües võlga. Vähemalt 4 maaklerfirmat vähendasid Netflixi aktsiasihti. Lockheed Martini aktsia on üle poole protsendi languses. Ettevõte võitis USA Õhujõudude lepingu koguväärtuses 7,4 miljardit dollarit. Campbell Soupi aktsia on kukkunud 6%. Ettevõte teatas 3. kvartali tulemustest, mis ületasid analüütikute ootusi ning kinnitas uuesti enda majandusaasta prognoosi.
  Dollarindeks, mis mõõdab USA dollari käekäiku 6 suurima valuuta vastu on 0,1% all, indeksi väärtus 78,27.
  Toorainete hinnad kauplevad kõrgemal. Brent toornafta on tõusnud 1%, barreli hind 107,92 dollarit, U.S. Light toornafta barrel on kerkinud 0,3%, 97,22 dollarini. Kuld on tõusnud üle 1% kui unts maksab 1698 dollarit, hõbeda hind on kerkinud üle 32 dollari.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Enefiti börsikell kuulutab Eesti väikeaktsionäri triumfi
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Enefit Greeni aktsiate esmane avalik pakkumine õnnestus vaatamata sellele, kuidas aktsia käituma hakkab, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Börs: USA turul parim nädal alates juunist
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
USA aktsiaturud lõpetasid reede tõusuga ning Dow Jonesi indeksi jaoks oli see nädal parim alates juunist. Aktsiatel aitasid nädala jooksul kallineda pankade tugevad kvartalitulemused, vahendab Reuters.
Piirangud lennutasid Rakvere firmas keskmise palga üle 4000 euro
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
Ühes Lääne-Virumaa ettevõttes oli mullu töötajate keskmine palk üle 4000 euro ning ettevõtte juhi palk 7600 eurot kuus. Eestis on nii kõrge pagatasemega ettevõtteid kokku 111, kirjutab Lääne-Virumaa Uudised.
FEB sai konkurendi ostuks loa
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.
Kütte-, veevarustuse ja ventilatsiooniseadmete müüja FEB sai konkurentsiametilt loa osta taanlastelt samas valdkonnas tegutsev ettevõtte Vaga Tehnika Eesti.