• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Nokia Lumia mudelid tegid  Suurbritannias hea stardi

  Nokia teatas kolmapäeval uudisteagentuurile Reuters, et firma Lumia 800 müük algas Suurbritannias suurepäraselt.

  Esmastel andmetel on sellel telefonil olnud Suurbritannias viimase aja parim esimene nädal. Nokia avaldas ka, et on saavutanud märkimisväärse turuosa Suurbritannia müügikanalites, kirjutas Arvopaperi.
  Varem sel nädalal ütlesid mõned analüütikud, et ei usu Lumia edusse.On veel väga vara teha järeldusi ja neid ei saa teha ka Nokia viimastest kommentaaridest. Tasub pöörata tähelepanu sõnadele, et Nokia tunnistas Lumia stardi viimase aja parimaks. Teiste sõnadega, ilmselt ei olnud tegu kõigi aegade parima müügistardiga. Samuti ei öelnud Nokia midagi telefoni turustamise kohta väljaspool Suurbritanniat.
  Analüütik Lee Simpson Jefferies Pangast ütleb ajalehes Guardian, et tema andmetel ei olnud start vilets, kuid ka mitte suurepärane. Ta ootab, et Nokia müüb jõuludeks Euroopas miljon Lumiat.
  Seda näitajat saab võrrelda Apple iPhone 4S-ga. Apple müüs esimese kolme päevaga neli miljonit uut telefoni. Selline müügitulemus kuulub siiski ilmselt Guinnessi rekordite raamatusse.
  Nokia aktsia hakkas täna tõusma peale hommikust langust, mil aktsia hind langes isegi 4,06 euroni. Õhtupoolel algas langus uuesti.
  ***
  OMX Helsinki üldindeks oli kell 17:16 0,81% languses ning Nokia aktsia kell 17:03 0,72% langusus.
  Helsingi börsi suurimad tõusjad ja langejad kella 17:03 seisuga olid:
  Tõusjad: Revenio Group +4.35%, PKC Group +1.98%, Keskisuomalainen +1.84%, Aspo +1.82%, Tikkurila +1.57%Langejad: Citycon -3.24%, Efore -3.80%, Cramo -4.09%, Oriola-KD B -4.46%, Cargotec -5.94%
  Autor: Jussi Hieta aka Somm Tallinnast
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Euroopa aktsiad on heitlikku nädalat lõpetamas langusega
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Euroopa aktsiaturud on lõpetamas heitlikku nädalat napi langusega vaatamata sellele, et päeva alustati enam kui pooleprotsendilise tõusuga. Investorid muretsevad eelkõige koroonaviiruse omikronitüve pärast, vahendab Reuters.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Rainer Vakra lahkub Tallinna Soojusest ja asub juhtima keskkonnaametit Rainer Vakra: keskkond on minu elu ja kirg
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.
Tallinna Soojuse juhatajana töötav Rainer Vakra asub uuest aastast tööle keskkonnaameti peadirektorina.